Ändra domänen i mitt Linux-värdtjänstkonto

Så här ändrar du det primära domännamnet på Linux-värdtjänstkontot. När du har gjort ändringen kan det ta upp till 24 timmar innan ändringen träder i kraft.

Innan du följer de här stegen:

Är du klar med det? Nu ändrar vi domännamnet.

1. Gå till ditt GoDaddy produktsida.
  2. Klicka på Hantera under Värdtjänster bredvid det Linux-värdtjänstkonto du vill använda.
    klicka på hantera
  3. Klicka på Hantera bredvid Primär domän i avsnittet Inställningar på kontots kontrollpanel.
  4. Markera eller ange önskad domän och klicka sedan på Ändra domän.

Mer information

• Om domänen som du vill använda inte är i samma GoDaddy-konto måste du ändra domänens A-post så att den pekar till din värdtjänst-IP-adress.
  • WordPress®-installationer kan gå sönder när du ändrar din primära domän. Läs de här WordPress-anvisningar om detta händer.