Ändra domänen för ditt konto

Om du byter namn på den primära domänen på ett värdtjänstkonto kan du byta namn på domänen som är förknippad med kontots webbrotkatalog.

Kom ihåg detta:

• Om du redan har lagt till det domännamn du vill använda som alias eller tilläggsdomän behöver du ta bort det först (Webb & klassiskt / cPanel / Plesk).
  • Ta bort eventuella underdomäner för ditt primära domännamn innan du kan ändra det (Webb & klassiskt / cPanel / Plesk / Hanterat WordPress-konto).
  • Om du har ett SSL-certifikat som gäller ditt värdtjänstkonto kan du inte ändra ditt primära värdbaserade domännamn utan att återkalla ditt SSL. För mer information, se
    .
  • WordPress®-installationer kan gå sönder när du ändrar din primära domän. Om det händer, se instruktionerna på WordPress-webbplatsen.

Ändra domänen för ditt värdtjänstkonto

1. Logga in i kontohanteraren.
  2. Klicka på Webbhotell.
  3. Logga in på Gateway med inloggningsuppgifterna för ditt GoDaddy-konto.
  4. Under kontot vars domän du vill ändra, klicka på Inställningar.
  5. Markera eller ange önskad domän och klicka sedan på Ändra domän.