Analyserar webbplatsinnehållet

Genom att använda Search Engine Visibility kan du analysera innehållet på din webbplats ytterligare för att se till att du använder de nyckelord som har störst chans att förbättra dina rankingresultat.

Gör så här för att analysera webbplatsens innehåll med Search Engine Visibility

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Klicka på Search Engine Visibility.
  3. Klicka på Hantera för det konto som du vill använda. Search Engine Visibility-hanteraren startas.
  4. På fliken Optimera klickar du på Analysera innehåll. Sedan klickar du på Kom igång.
  5. Välj vilken sida du vill analysera med hjälp av knapparna Bakåt och Nästa.
  6. Klicka på Skanna igen.
  7. Innehållsresultatet visar:
    • Dina nyckelord – En lista över dina sparade nyckelord i Search Engine Visibility.
    • Förekomst – Hur många gånger ett specifikt nyckelord finns med i innehållet på en webbplats.
    • Densitet – Hur många gånger nyckelorden används, i procent, i jämförelse med de totala antalet indexerbara ord på webbplatsen. Den optimala densiteten för nyckelord är mellan 2,5–4 procent.

Fortsätt att analysera innehållet tills du har granskat alla sidor på din webbplats och identifierat de bästa nyckelorden. Använd området Hur sökmotorerna ser dig för att visa den faktiska mättnadsgraden för ord och fraser på dina webbsidor. Med den här informationen kan du se om du behöver uppdatera dina sparade nyckelord eller revidera innehållet på din webbplats.

När du har uppdaterat metataggarna och innehållet på webbplatsen kan du klicka på Skanna igen för att visa de uppdaterade resultaten.