Aktivera tilläggsdomäner i ett cPanel-konto på min Generation 4-server

När du använder standardinställningar för att lägga till ett cPanel-konto till din Generation 4-server via WHM kan du inte lägga till tilläggsdomäner. Det är enkelt att ändra den här inställningen så att du kan använda så många tilläggsdomäner som du vill.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Klicka på Servrar på sidan Mina produkter och sedan på Hantera bredvid den Generation 4-server som du vill använda.
  3. Klicka på Starta WHM.
  4. Välj Kontofunktioner > Ändra ett konto på WHM-sidan och välj sedan kontot från listan och klicka på Ändra. Eller gå vidare till nästa steg om du bara har ett konto.
  5. Ange antalet tilläggsdomäner för kontot eller välj Obegränsat bredvid Tilläggsdomäner i avsnittet Resursbegränsningar.
  6. Klicka på Spara längst ner på en sida för att ändra konto.