Gen 4 VPS och dedikerade servrar Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Aktivera tilläggsdomäner i ett cPanel-konto på min Gen 4-server

När du använder standardinställningarna för att lägga till ett cPanel-konto till din Generation 4 VPS eller Dedikerad server via WHM kan du inte lägga till tilläggsdomäner . Det är enkelt att ändra den här inställningen så att du kan använda så många tilläggsdomäner som du vill.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto. (Behöver du hjälp med att logga in?)
  2. Klicka på Servrar på sidan Mina produkter och sedan på Hantera bredvid den Generation 4-server som du vill använda.
  3. Klicka på Starta WHM.
  4. Välj Kontofunktioner > Ändra ett konto på WHM-sidan och välj sedan kontot från listan och klicka på Ändra. Eller gå vidare till nästa steg om du bara har ett konto.
  5. Ange antalet tilläggsdomäner för kontot eller välj Obegränsat bredvid Tilläggsdomäner i avsnittet Resursbegränsningar.
  6. Klicka på Spara längst ner på en sida för att ändra konto.