Aktivera SSH

Du kan aktivera SSH för ditt Hanterad WordPress-konto. SSH är ett säkert sätt att ansluta till ditt värdtjänstkonto för att ladda upp filer, flytta filer och köra kommandon via kommandoraden för Linux.

OBS! SSH-åtkomst är endast tillgängligt för Deluxe-, Komplett-, Utvecklare- och Pro-paket för Hanterad WordPress. SSH-åtkomst är inte tillgängligt för Hanterad WordPress i Bas-paket.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Klicka på Hantera alla bredvid Hanterad WordPress-webbplatser på sidan Mina produkter.
  3. Klicka på ikonen med tre punkter för webbplatsen och välj Inställningar i listan WordPress-webbplatser.
  4. För Bas-, Deluxe-, Komplett- eller Utvecklare-paket: Klicka på reglaget SSH under Inställningar så det aktiveras. Du är klar!

För Pro-paket (endast tillgängliga i USA och Kanada) klickar du på Hantera vid SFTP/SSH-åtkomst under Inställningar och fortsätter med nästa steg.

5. Klicka på reglaget SFTP/SSH-åtkomst för att aktivera det till .
  6. Enter a New Password, and then click Complete Setup. When we're done, note your Hostname, Username, and Password - you'll use these credentials to log in to other applications (like FileZilla or phpMyAdmin) for other tasks.