Hanterad WordPress Hjälp

Aktivera SSH

Du kan aktivera SSH för ditt Hanterad WordPress-konto. SSH är ett säkert sätt att ansluta till ditt värdtjänstkonto för att ladda upp filer, flytta filer och köra kommandon via kommandoraden för Linux.

OBS! SSH-åtkomst är endast tillgängligt för Deluxe-, Komplett-, Utvecklare- och Pro-paket för Hanterad WordPress. SSH-åtkomst är inte tillgängligt för Hanterad WordPress i Bas-paket.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Klicka på Hantera alla bredvid Hanterad WordPress-webbplatser på sidan Mina produkter.
  3. Klicka på ikonen med tre punkter för webbplatsen och välj Inställningar i listan WordPress-webbplatser.
  4. För Deluxe-, Ultimate- eller Developer-planer: I avsnittet Inställningar klickar du på SSH- reglaget så att det står Aktiverat . Du är klar!

För Pro-paket (endast tillgängliga i USA och Kanada) klickar du på Hantera vid SFTP/SSH-åtkomst under Inställningar och fortsätter med nästa steg.

5. Klicka på reglaget SFTP/SSH-åtkomst för att aktivera det till .
  6. Ange ett nytt lösenord och klicka sedan på Slutför konfigurering . När du är klar antecknar du ditt värdnamn , användarnamn och lösenord - du använder de här autentiseringsuppgifterna för att logga in på andra program (som FileZilla eller phpMyAdmin) för andra uppgifter.