Hanterad WordPress Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Aktivera SSH

Du kan aktivera Secure Shell (SSH) för ditt Hanterade WordPress-konto. SSH är en säker metod för att ansluta till ditt värdkonto för att fjärrhantera WordPress via WordPress Command Line Interface (WPCLI) samt standard Linux-kommandon .

OBS! SSH-åtkomst är inte tillgängligt för Bas-planer. Uppgradera din plan för Hanterad WordPress-bas för att aktivera SSH .

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Gå till sidan Mina produkter och välj Hantera alla bredvid Hanterade WordPress-bloggar.
  3. För den webbplats där du vill aktivera SSH väljer du Inställningar frånmenyikonen menyn.

välj inställningar
  4. I avsnittet Produktionsplats väljer du Visa mer .
    välj visa mer
  5. Aktivera SSH- reglaget bredvid SSH. Du är klar!