Aktivera hotlink-skydd i Windows-värdtjänster

För att förhindra att andra webbplatser använder din bandbredd genom att direkt länka till filer på ditt Windows-värdtjänstkonto, aktiverar du Hotlink Protection i Plesk.

1. Gå till din GoDaddy produktsida.
  2. Välj Värdtjänster och välj Hantera bredvid det Windows-värdtjänstkonto du vill använda.
  3. Gå till kontots kontrollpanel och välj Plesk Admin.
  4. Gå till Plesk-hemsidan och välj Hotlink-skydd .

OBS! Om du inte ser några ikoner väljer du Visa mer i mitten av sidan och sedan Hotlink-skydd .

5. Välj Aktivera i avsnittet Verktyg .