Aktivera domäner med ändelsen .CN (verifiering av verkligt namn)

Om du vill använda ett domännamn med ändelsen .CN till en webbplats eller e-postadress, måste du aktivera det genom att utföra verifiering av verkligt namn. Detta bevisar att du är den verkliga registreraren av domänen genom att ditt ID laddas upp till oss.

Försäkra dig om att du har rätt ID tillhands genom att visa vår lista över godkända ID:n.

OBS! Du kan registrera domännamn med ändelsen .CN utan att utföra verifiering av verkligt namn. Du kan emellertid inte lagra en webbplats eller e-postadress förrän du har utfört verifieringen.

1. Från domänhanteraren, klicka på antingen Dokumentation behövs... eller Väntar på att dokumentet ska hämtas.
    1. Logga in på din Mina Produkter-sida.
    2. Se till att du väljer fliken Mina Produkter om du inte kommer dit automatiskt.
    3. Klicka på Hantera vid det domännamn som du vill använda.
    4. Utför steg 1 ovan.
  2. Klicka på Ladda upp nytt dokument eller Använd befintligt dokument...
  3. OBS! Du kan bara ladda upp filer i formaten .jpg och .png.

4. Fyll i fälten på skärmen och klicka sedan på Nästa på vardera fält.
    Varning: Den information du uppger måste matcha det ID du anger exakt, annars nekas din begäran.

Den information du uppger blir också domännamnets lagliga registrerare.

Du får ett e-postmeddelande inom 5 dagar med status för verifieringen av verkligt namn.

Uppdatera kontaktuppgifter för validering av verkligt namn

Du kanske vill redigera uppgifterna för validering av verkligt namn. Den här processen är annorlunda än processen för nya valideringar.

1. Logga in på din Mina Produkter-sida.
  2. Se till att du väljer fliken Mina Produkter om du inte kommer dit automatiskt.
  3. Klicka på Hantera vid det domännamn som du vill använda.
  4. Klicka på Redigera under Kontaktuppgifter på sidan Domäninställningar.
  5. En ruta visas med följande meddelande: Det verkliga namnet har redan verifierats. Klicka på länken Överför dokumentation längst ned i meddelandet.
  6. OBS! Du kan bara ladda upp filer i formaten .jpg och .png.

7. Välj vilken dokumentation som du vill överföra, markera rutan Jag samtycker till att låta . . och klicka sedan på Nästa.
  8. Klicka på OK.

Det kan ta upp till 5 dagar innan ändringarna godkänns.