Gå direkt till huvudinnehållet

Hemsidor+ Marknadsföring Hjälp

Aktivera återställning av övergiven kundvagn

Aktivera återställning av övergiven kundvagn för att motivera kunder som anger sin information i kundvagnen men sedan lämnar butiken utan att köpa något. Meddelanden om övergivna kundvagnar påminner kunder om att slutföra köpet av dina produkter, vilket kan stärka din försäljning.

  

Detta visas inte för sv-USA

  1. Växla Aktivera påminnelser om övergivna kassor till av eller på.
  2. Välj hur lång tid som ska gå efter att en kund lämnar din butik med varor i kundvagnen innan e-postmeddelandet ska skickas automatiskt.

Mer information