Webbplatsverktyg Hjälp

Aktivera återställning av övergiven kundvagn

Aktivera återställning av övergiven kundvagn för att motivera kunder som anger sin information i kundvagnen men sedan lämnar butiken utan att köpa något. Meddelanden om övergivna kundvagnar påminner kunder om att slutföra köpet av dina produkter, vilket kan stärka din försäljning.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Rulla ner till Website Builder och välj Hantera bredvid webbplatsen eller butiken.
  3. Öppna Övergivna kundvagnar från kontrollpanelen:
    • I Website Builder går du till Butik och väljer Översikt.
      I Hemsidor + Marknadsföring går du till Butik och fortsätter till Översikt
    • Bläddra sedan längst ned på sidan och klicka på Aktivera återställning av kundvagn.
      återställning av övergiven kundvagn

• I Premium-onlinebutiken går du till Försäljning och väljer Övergivna kundvagnar.
      I Premium-onlinebutiken går du till Försäljning och sedan Övergivna kundvagnar
  4. Klicka på reglaget för att aktivera Automatiska kassapåminnelser.
    Klicka på reglaget för att aktivera
  5. Ange när ett e-postmeddelande om övergiven kundvagn ska skickas efter att en kund lämnar butiken med produkter liggande i kundvagnen.
    Ange en tidpunkt då e-postmeddelandet ska skickas