Lägg till mitt moms-ID

Om du behöver använda din statliga skatteinformation när du behandlar en betalning eller vill att din skatteinformation ska visas på kvittot följer du dessa steg för att lägga till ditt skatte-ID i någon av dina betalningsmetoder.

1. Gå till ditt GoDaddy Betalningsmetoder Sidan Du kan uppmanas att logga in.
  2. Välj alternativetIkon med tre vertikala prickar menyn. Välj Redigera .
  3. Välj Redigera bredvid Faktureringsinformation .
  4. Om det behövs anger du namnet på din organisation (om du använder ditt personliga skatte-ID, ange ditt namn).
  5. Ange din moms-id .
  6. Verifiera informationen och välj sedan Spara .