Om inställningar för rabattlänkar

Rabatt länkar Inställningarna är tillgängliga för dina kuponger i Managed WordPress Ecommerce. Du kan använda de här inställningarna om du vill använda kuponger med webbadresser.

Ansök via URL

När du markerar den här kryssrutan används kupongen när din kund besöker en unik webbadress eller en sida på din webbplats. Om du vill att kunden ska ange kupongkoderna manuellt istället ska du hålla den här inställningen inaktiverad.

Använd kupong när

För en webbadresskupong kan du antingen använda en befintlig sida på din webbplats eller en unik webbadress som du väljer. Med den här inställningen kan du välja mellan dessa alternativ.

Välj sida

Det här alternativet visas endast när du väljer Användare besöker en befintlig sida under Använd kupong när . Det här är standard för din butiks kundsida, även om du kan välja vilken sida eller ett inlägg som helst på din webbplats.

Unik webbadress

Det här alternativet visas endast när du väljer Användare besöker en unik webbadress under Använd kupongen när du ställer in. Du kan ange en URL i den här rutan, så skapas en live-länk som kunden kan besöka för att få rabatten tillämpad. Det finns en liveförhandsgranskning som visar hela webbadressen bredvid textinmatningsrutan.

Omdirigering av sida

Det här alternativet visas endast när du väljer Användare besöker en unik webbadress under Använd kupongen när du ställer in. Det låter dig välja vilken sida kunden ska omdirigeras till efter att ha besökt länken. Du kanske till exempel vill omdirigera kunder till din butiksida. Standardinställningen är din kundvagnssida.

Produkter att lägga i kundvagn

Det här är en valfri inställning som låter dig lägga till produkter i kundvagnen när du besöker rabattlänken. Om du vill lägga till en viss variant av en produkt i kundvagnen måste du se till att du har valt rätt attribut.

Uppskjuta Tillämpa

Det här är en valfri inställning som gör det möjligt för din webbplats att " kom ihåg & quot; kupongen om kundens kundvagn inte uppfyller kraven för kupongen. När kraven är uppfyllda tillämpas kupongen automatiskt. Om du håller den här inställningen inaktiverad kontrollerar kupongen bara kraven en gång, så om den misslyckas vid det första försöket kommer kupongen inte att tillämpas igen.