Om kund / beställning / kupongsexport exportformat

Obligatoriskt: Kund- / beställnings- / kupongexport är ett premium-WooCommerce-tillägg som ingår i WordPress e-handelshotell eller som ett fristående köp.

Kund / beställning / kupongexport har en mängd olika format för att exportera dina kunder, beställningar och kuponger. Låt oss titta på de olika formaten.

Inbyggda format för exporterande kunder

För att exportera kunder och deras information har vi tre typer av format som är inbyggda:

1. Standard-CSV-format : Detta är ditt standard-CSV-format som innehåller all din kundinformation, såsom namn, e-postadress, faktureringsinformation och eventuell fraktinformation. ( Ladda ner en exempelfil .)
  2. Standard-XML-format : Detta är samma information som ingår i standard-CSV-formatet förutom i XML-format. ( Ladda ner en exempelfil .)
  3. CSV-importformat : Det här är samma information som de andra två formaten, även om det har formaterats särskilt för användning med insticksprogrammet CSV Import Suite för kund / beställning / kupong. ( Ladda ner en exempelfil .)

Inbyggda format för exportorder

För att exportera orderinformation har vi fyra inbyggda format:

1. Standard-CSV-format : Detta är ditt standard-CSV-format som innehåller alla beställningsuppgifter. ( Ladda ner en exempelfil .)
  2. Standard CSV-format - En rad per rad : Det här är samma format som ovan, förutom att varje rad får sin egen rad. Multiplar av samma objekt i samma ordning visas bara på en rad . ( Ladda ner en exempelfil .)
  3. Standard-XML-format : Denna typ av fil innehåller alla beställningsdata i XML-format. ( Ladda ner en exempelfil .)
  4. CSV-importformat : Detta format har formaterats särskilt för användning med insticksprogrammet CSV Import Suite för kund / beställning / kupong. ( Ladda ner en exempelfil .)

Kupongexport

Med insticksprogrammet kan du även exportera alla dina kuponger, formaterade för användning med plugin-programmet CSV Import Suite för kund / beställning / kupong. ( Ladda ner en exempelfil .)

Skapa anpassade format

Du kan skapa flera anpassade exportformat, vilket är användbart om du behöver ändra ordning, ta bort eller lägga till kolumner i exporten. Anpassade format kan användas i din manuella eller automatiserade export. Du kan även lägga till anpassade metadata och anpassade statiska fält till dina anpassade exportformat.