|  Start
Hjälp

Linux-värdtjänster (cPanel) Hjälp

What is the absolute path in my cPanel hosting account?

cPanel absolute hosting paths are:

/home/username/public_html/

Where username is your hosting account's username. For more information, see Find my FTP login/username for cPanel hosting.


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.