Gå direkt till huvudinnehållet

Linux-värdtjänster (cPanel) Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Visa trafikstatistik, loggar och mätvärden för min Linux-värdtjänst

Använd apparna cPanel Metrics för att visa trafikstatistik för din Linux-värdtjänstwebbplats.

  1. Gå till din GoDaddy produktsida.
  2. Klicka på Hantera under Värdtjänster bredvid det Linux-värdtjänstkonto du vill använda.
    klicka på hantera
  3. I kontots kontrollpanel klickar du på cPanel-admin.
  4. I cPanel startsidan i Metrics, klicka statistik program du vill använda.

Mer information