Hanterade WordPress-bloggar Hjälp

Visa min webbplatsanvändning

Så här kan du se hur mycket plats dina Pro Hanterade WordPress-bloggar använder.

Obs! Pro-konton är endast tillgängliga i USA och Kanada. Visa webbplatsanvändning för Hanterade WordPress-bloggar med Bas-, Deluxe-, Komplett- eller Developer-paketen genom att gå till

.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Klicka på Hantera alla bredvid Hanterade WordPress-bloggar på sidan Mina produkter.
  3. Klicka på ikonen med tre punkter vid den webbplats som du vill visa och välj Inställningar.
  4. Klicka på Webbplats i avsnittet Användning.
    användning för hanterade wordpress-bloggar

OBS! Klicka på Paket för att se hur mycket utrymme alla webbplatserna i ditt paket använder.