Visa förnyelserapporten

I kontrollcentret för återförsäljare visar förnyelserapporten vilka av dina kunders produkter och tjänster som kommer att förnyas inom ett angivet datumintervall. Rapporten innehåller förnyelsedatum, kundsiffror, kundnamn, produktnamn, intäkter som intjänats samt provisioner.

När sökresultaten visas kan du skriva ut eller exportera data och granska kontaktuppgifterna för en kund.

Så visar du förnyelserapporten

1. Logga in på kontrollcentret för återförsäljare.
  2. Gå till fliken Rapporter.
  3. Välj Förnyelser på menyn Försäljning och provision.
  4. Välj något av följande på menyn Visa:
    • Idag — Visar produkterna och tjänsterna som förnyas idag.
    • Den här veckan — Visar produkterna och tjänsterna som förnyas den här veckan.
    • Nästa vecka — Visar produkterna och tjänsterna som förnyas nästa vecka.
    • Den här månaden — Visar produkterna och tjänsterna som förnyas den här månaden.
    • Nästa månad — Visar produkterna och tjänsterna som förnyas nästa månad.
    • Det här kvartalet — Visar produkterna och tjänsterna som förnyas det här kvartalet.
    • Nästa kvartal — Visar produkterna och tjänsterna som förnyas nästa kvartal.
  5. Klicka på kalenderikonen om du vill ändra det datumintervall som visas i fältet Datum.
  6. Välj en produkt i menyn Produkttyp. Välj Produkter för att visa data för alla produkterna du erbjuder.
  7. Klicka på Visa rapport. Dina sökresultat visas.
  8. Gör något av följande:
    • Skriv ut — Klicka på Skriv ut för att skriva ut dina sökresultat.
    • Exportera — Klicka på Exportera för att exportera dina sökresultat.
    • Kundinformation — Klicka på en kunds namn för att visa kundens kontaktuppgifter.