Visa domäner i min förinställda profil

Med en förinställd profil kan du anpassa specifika domäninställningar och tillämpa inställningarna på flera domäner åt gången. Om du har flera förinställda profiler kan du kontrollera vilka domäner som tilldelas varje profil.

1. Logga in på GoDaddy Domänkontrollcenter. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Välj filterknappen Redigera kolumner och markera rutan Domänprofil .
    välj domänprofil
  3. Gå igenom kolumnen Domänprofil för att se vilka domäner som tilldelats en förinställd profil.

Mer information

• Organisera dina domäner ytterligare med Mappar.