Sök och filtrera mina domäner

Sök efter specifika domäner i din portfölj eller använd fördefinierade filter för att visa grupper av domäner.

1. Logga in på din GoDaddy- domänportfölj . (Behöver du hjälp med att logga in? Hitta ditt användarnamn eller lösenord .)
  2. Skriv eller klistra in de domäner du söker efter i sökfältet, åtskilda av ett mellanslag eller ett kommatecken. Det här fältet är litet, men du kan klistra in en mycket lång lista med domäner här.
    skärmdump som visar domänsökningsfältet
  3. Tryck på Enter (Retur på Mac) på tangentbordet eller välj sökikonen för att köra sökningen.
  4. Granska resultaten och hantera dina domäner efter behov.

Rensa sökningen och visa alla domäner genom att välja & # 9447; i sökfältet.