Visa detaljerna för databasen

När du har skapat din databas, kan du se detaljerna, inklusive värdnamnet, i kontrollpanelen.

1. Logga in i kontohanteraren.
  2. Klicka på Webbhotell.
  3. Klicka på Hantera bredvid det värdkonto du vill använda.
  4. Klicka på MySQL-databaser.

Då visas dina databasnamn, såväl som dina Användare.

cPanel-värdtjänstkonton har databaser på samma server som din webbplats; använd följande för att ansluta dig:

• Applikationer på din webbplats ansluts med användning av localhost som värdnamn.
  • Fjärrdatabasanslutningar från din dator använder värdtjänstkontots IP-adresser som värdnamn (mer info).

Om du inte kan logga in på din databas, återställa något av databasens lösenord genom att klicka på önskat användarnamn, återställa lösenordet och klicka på Ändra lösenord.