Visa databasinformation för mitt Linux-värdtjänstkonto

Så här använder du cPanel för att visa databasinformation, t.ex. användare och databasstorlek, i ditt Linux-värdtjänstkonto.

1. Gå till din GoDaddy produktsida.
  2. Klicka på Hantera under Värdtjänster bredvid det Linux-värdtjänstkonto du vill använda.
    klicka på hantera
  3. I kontots kontrollpanel klickar du på cPanel-admin.
  4. På sidan cPanel, i avsnittet Databaser , klickar du på MySQL-databaser . På sidan MySQL-databaser visas dina aktuella databaser och detaljer för var och en.

OBS! Mer information finns i cPanel-dokumentationen för MySQL-databaser .