Vinner utgående domänauktioner

Om du vinner ett domännamn som utgår i GoDaddy Auktioner, måste du betala inom cirka 48 timmar efter auktionens avslutning. Underlåtenhet att köpa domänen i rätt tid kan leda till att domänen förloras och ditt auktionsmedlemskap avbryts. Utöver auktionspriset måste du även betala förnyelseavgiften för domännamnet. Mer information finns iKöpa domännamn som du har vunnit .

När du har gjort en betalning flyttar vi domännamnet till ditt konto inom 7 dagar.

Logga in på ditt Auktioner-konto för att se det schemalagda överföringsdatumet. Gå till menyn Budlista och välj Vinst . Det schemalagda överföringsdatumet visas i kolumnen Status.