SSL-certifikat Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Vilken information använder du för att validera certifikatbegäran?

Vår autentiseringsprocess säkerställer högsta möjliga förtroende. Endast genom grundlig verifiering av inlämnade data kan onlinekunden vara säker på att onlineföretag som visar SSL-certifikat verkligen är tillförlitliga. Den specifika autentiseringsprocessen beror på vilken typ av SSL-certifikat som begärs:

SSL-certifikat - Deluxe - Företagsautentiseringsprocess

Innan vi utfärdar ett Deluxe SSL-certifikat verifierar vi att:

• Certifikatet utfärdas till en organisation som för närvarande är registrerad hos en statlig myndighet.
  • Den begärande enheten kontrollerar domänen i begäran.
  • Den person som begär certifikatet är associerad med den organisation som anges i certifikatet.

OBS! Insänd information måste klara en screeningprocess innan ett SSL-certifikat kan utfärdas.

Om den inlämnade dokumentationen är skriven på ett annat språk än engelska måste en engelsk översättning skickas in tillsammans med en kopia av originaldokumenten.

SSL-certifikat - Deluxe - Småföretag / ensamstående autentiseringsprocess

Innan vi utfärdar ett SSL-certifikat verifierar vi att:

• Den person som begärde certifikatet är vem han / hon påstår sig vara.
  • Den person som begär certifikatet kontrollerar domänen i begäran.
  • Den person som anges i certifikatet är den person som begärde certifikatet.

OBS! Insänd information måste klara en screeningprocess innan ett SSL-certifikat kan utfärdas.

Om den inlämnade dokumentationen är skriven på ett annat språk än engelska måste en engelsk översättning skickas in tillsammans med en kopia av originaldokumenten.

Standard SSL-certifikat

Innan vi utfärdar ett SSL-certifikat verifierar vi att:

• Den begärande enheten kontrollerar domänen i begäran.

OBS! Insänd information måste klara en screeningprocess innan ett SSL-certifikat kan utfärdas.

Vår autentiseringsprocess säkerställer högsta möjliga förtroende. Endast genom grundlig validering av inlämnade data kan onlinekunden vara säker på att onlineföretag som visar SSL-certifikat verkligen är tillförlitliga.