Vilka mod_pagespeed-funktioner har ni stöd för?

Ditt Linux-värdtjänstkonto kan användamod_pagespeed , en öppen källkodsmodul som optimerar webbsidor och deras resurser för bättre prestanda. Mer information finns i Googles dokumentation .

Du kan aktivera det på ditt värdtjänstkonto via en .htaccess- fil. Här är ett exempel på den kodning du kan inkludera i din .htaccess-fil för att aktivera funktionen Utöka cache:

IfModule pagespeed_module > ModPagespeed on ModPagespeedEnableFilters expand_cache / IfModule >

Du kan aktivera följande funktioner med hjälp av direktivet ModPagespeedEnableFilters:

Funktion pagespeed.conf-kod
Utöka cache expand_cache
Dölj blanksteg kollaps_svit
Kombinera CSS combine_css
Flytta CSS till HEAD move_css_to_head
Elide-attribut elide_attributes
Ta bort kommentarer remove_comments

Om du vill ha mer information om en mod_pagespeed-funktion klickar du på dess länk i kolumnen Funktion.

Andra funktioner i mod_pagespeed

Du kan även aktivera följande direktiv i .htaccess- filen:

• ModPagespeedDisallow
  • ModPagespeedAllow
  • ModPagespeedMapOriginDomain
  • ModPagespeedMapRewriteDomain

Mer information om hur du använder dessa direktiv finns i Använda mod_pagespeed.

Vi testar fortfarande alla mod_pagespeed- funktioner som inte finns med i listan för kompatibilitet, prestanda och tillförlitlighet. Eftersom mod_pagespeed fortfarande finns i ett betaprogram kan dess funktioner ändras. Vi kan inte heller garantera att några aktiverade moduler inte kommer i konflikt med webbplatsens befintliga innehåll.