GoDaddy Auktioner Hjälp

Verifieringsprocess för personer som bjuder på GoDaddy Auktioner

Som ett led i att försöka ge ett ännu större skydd åt både köpare och säljare mot bedrägerier vid auktioner inför GoDaddy en ny verifieringsprocess för budgivare. Processen är utformad för att begränsa hur ej verifierade budgivare kan lägga bud. Användare som deltar i auktioner regelbundet kan känna sig trygga med att auktionerna genomförs enligt stränga regler för att begränsa bedrägerier. Vi genomför noggranna kontroller och utvärderingar av auktionsplattformen för att garantera att den är en rättvis och öppen marknadsplats.

Det finns tre typer av auktionslistningar som nu kräver verifiering:

1. Prisvärda – Detta är domännamn som har köpts tillbaka av GoDaddy och som nu har lagts ut på auktion.
  2. Auktioner av utgångna namn – Detta är domännamn som har förfallit, det vill säga, den tidigare ägaren har inte förnyat dem. Därför läggs de nu ut på auktion.
  3. 7-dagars auktion – Detta är de domännamn som listas av andra säljare i en traditionell auktion.

Gör så här för att slutföra verifieringsprocessen

För att kunna bli verifierad måste du ange giltiga kontaktuppgifter för PayPal!

1. När du försöker lägga ett bud från sidan GoDaddy Auktioner, klicka på Fortsätt för att granska.
  2. Klicka på verifiera ditt konto med PayPal i fönstret Granska domäner.
  3. Ange ditt förnamn, efternamn och e-postadress för PayPal i fönstret och klicka sedan på Skicka.
  4. OBS! PayPal-kontot måste vara ett verifierat konto. Det är inte alla PayPal-konton som fungerar. Besök PayPal vanliga frågor om säljarverifiering för mer information.

5. Du får ett bekräftelsemeddelande om att GoDaddy har skickat din PayPal-adress via e-post ELLER att de kontaktuppgifter som du har angivit för PayPal är felaktiga och att du måste ange korrekt information.
  6. OBS! Dina kontaktuppgifter valideras mot PayPal i realtid.

7. Klicka på den säkra länken i meddelandet som du fått till din PayPal-adress för att slutföra verifieringen.
  8. Du skickas vidare till ditt GoDaddy-konto utan att behöva logga in och det finns inte längre några restriktioner för dina bud på kontot.

För mer information om säkerhetsverifieringen för PayPal, se PayPal Vanliga frågor om säljarverifiering. (PayPal Seller Verification FAQs)