SSL-certifikat Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Varningen ”Anslutningen är inte privat” när du öppnar din webbplats på en enhet med macOS 11.4 eller iOS 14.6

Vissa SSL-certifikat som utfärdas mellan 21 april 2021 och 27 april 2021 har ett problem som får MacOS 11.4 och iOS 14.6-besökare att se varningen ”Anslutningen är inte privat” när webbplatsen visas i en webbläsare.

Den här anslutningen är inte privat varning i macOS 11.4

Lös problemet genom att uppdatera ditt certifikat, ladda ner det nya certifierade certifikatet och installera det.

Uppdatera ditt certifikat

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Välj SSL-certifikat och sedan Hantera för certifikatet som du vill omkryptera.
  3. Välj Omkryptera ditt certifikat.
  4. Klistra in din nya begäran om certifikatsignering i fältet Begäran om certifikatsignering (CSR), inklusive ----BEGIN NEW CERTIFICATE REQUEST---- och ----END CERTIFICATE REQUEST---- och välj sedan Lägg till ändring.
  5. Välj Skicka alla ändringar.

Ditt nyligen omkrypterade certifikat blir tillgängligt kort efter att du har skickat in en ny CSR och vi skickar ett e-postmeddelande när det nya certifikatet är tillgängligt.

OBS! Under processen för omnyckling kan du behöva verifiera din certifikatbegäran. Du får ett e-postmeddelande från oss om detta är nödvändigt.

Ladda ner dina certifikatfiler

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Välj SSL-certifikat och sedan Hantera för certifikatet som du vill ladda ner.
  3. Gå till Ladda ner certifikat, välj en servertyp och välj sedan Ladda ner zipfil.

Ditt certifikat laddas ned.

Installera ditt certifikat

Hur du installerar ditt certifikat beror på vilken typ av server du använder. Om du inte ser din server eller specifika operativsystemversion i den här listan, se serverdokumentationen för att installera ditt certifikat.

Mest populära servrar

Andra

Certifikat för kod- och drivrutinssignering

När certifikatet har installerats kommer kunder med macOS 11.4 eller iOS 14.6 inte att se varningen.