Varför är jag registrerad för mätvärden för riktiga användare?

Vårt mål på GoDaddy är att förse våra kunder med högpresterande produkter. Ett av sätten vi gör detta på är genom att använda Real User Metrics (RUM). Med RUM kan vi identifiera interna flaskhalsar och optimeringsmöjligheter genom att infoga ett litet utdrag av javascript-kod på kundwebbplatser.

Kodavsnittet med javascript-kod låter oss mäta och spåra webbplatsens prestanda och samlar in information som anslutningstid och sidladdningstid. Vi samlar inte in någon användarinformation med RUM. De uppgifter vi samlar in gör det möjligt för oss att förbättra våra system, optimera DNS-upplösning, förbättra nätverksruttning och serverkonfigurationer.

Har jag valt att delta som standard?

Kunder i USA och som använder cPanel Shared Hosting eller cPanel Business-värdtjänster har valt att ange RUM-data. RUM-data samlas in via ett litet javascript-kodavsnitt som vi lägger till på din webbplats. De flesta kunder kommer inte att uppleva problem när de har valt att använda RUM, men det använda javaskriptet kan orsaka problem som långsammare webbplatsprestanda eller en trasig / inoperabel webbplats.

Om du använder Googles AMP (Accelerated Mobile Pages Project) har sidor som slutar med flera slut taggar eller om webbplatsens prestanda är långsammare kan du välja bort RUM.

1. Gå till din GoDaddy produktsida.
  2. Klicka på Hantera under Värdtjänster bredvid det Linux-värdtjänstkonto du vill använda.
    klicka på hantera
  3. I kontoinstrumentpanelen, i det övre vänstra hörnet på sidan, klicka på GoDaddy Analytics.
  4. Längst ner på sidan väljer du Nej, jag vill inte delta i programmet och klickar sedan på Bekräfta . JavaScript-kodavsnittet tas bort från din webbplats omedelbart efter att du har avregistrerat dig.