Hanterad WordPress Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Vanliga frågor om WooCommerce-bokningar

Här är några vanliga frågor som kan uppstå när du använder WooCommerce-bokningar för att sälja schemalagda möten eller bokningar.

Obligatoriskt: WooCommerce-bokningar är ett premium-WooCommerce-tillägg som ingår i WordPress e-handelshotell eller som ett fristående köp.

Välj en fråga för att se svaret:

Är det möjligt att göra en kombinerad beställning för att boka produkter som inte behöver bekräftas?

Vanliga produkter accepterar betalning i kassan. Dock kan bokningar som kräver administratörsbekräftelse inte göra det. På grund av skillnaden i betalningsprocessen måste denna typ av produkter beställas separat.

( Tillbaka till början. )

Är det möjligt att manuellt skapa en bokning när du använder integrationen av produkttillägg?

Ja, bokningar kan skapas manuellt (för en kunds räkning) även när du använder integrationen av produkttillägg. För detaljerade steg i hur man manuellt skapar en bokning med Produkttillägg, se denna guide .

( Tillbaka till början. )

Vad händer med en bokning om en kund inte slutför betalningen?

En obetald bokning kommer att hållas tills tidsgränsen för Hold-lager har nåtts. Den här inställningen kan konfigureras i din WordPress-admin under WooCommerce > Inställningar > Produkter > Lager . När tidsgränsen har uppnåtts annulleras den och tidsfristen blir tillgänglig för en annan kund om bokningen fortfarande är obetald.

( Tillbaka till början. )