Webbplatsverktyg Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Välj färg på webbplatsen

Ändra snabbt den accentfärg som används på din webbplats. Välj en av de föreslagna färgerna eller välj din egen färg.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Bläddra till Website Builder och välj Hantera bredvid webbplatsen du vill ändra.
  3. Välj Redigera webbplats för att öppna webbplatsredigeraren.
  4. Välj Tema .
  5. Expandera alternativet Färg.
  6. Välj en av de föreslagna färgerna eller välj färghjulet för att öppna en färgpalett. Välj den färg du vill ha i färgpalett eller ange hexadecimalkoden för din färg.
  7. Använd reglaget Paint your site ( Mål din webbplats) för att justera hur ljus, färgstark eller mörk din webbplats är som helhet. Oroa dig inte, du kan ändå ändra varje avsnitts färg individuellt .
  8. Välj Webbplats för att gå tillbaka till redigering av din webbplats.
  9. Dina ändringar sparas automatiskt. Använd Förhandsgranska för att se resultaten och när du är redo att publicera ändringarna publicerar du din webbplats .