Välj färg på webbplatsen

Du kan enkelt ändra huvudfärgen som används på din webbplats, och du har 30 färger att välja mellan. Eller så kan du klicka dig igenom förinställda teman för färg och teckensnitt, och sedan anpassa det du väljer.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna din produkt. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Klicka på Redigera/Redigera webbplats, så visas din webbplats befintliga kombination för färg och teckensnitt i huvudfönstret.
    din befintliga kombination för färg och teckensnitt
  3. Klicka på Tema.
    Klicka på knappen Tema
  4. I panelen Tema kan du:
    panelen tema
    • Bläddra igenom de förinställda kombinationerna för färg och teckensnitt. Varje klickning ändrar omedelbart din befintliga kombination.
      bläddra igenom stilkombinationerna
      webbplatsens stil ändras omedelbart
    • Eller klicka på Färger, så markeras webbplatsens befintliga färg i rutnätet. Om du vill ändra den klickar du på en annan färg.
      klicka på en annan ruta för att ändra färg

OBS! Om du klickar på Återställ teckensnitt och färger blir båda återställda till det förinställda temats ursprungliga kombination – inte till vad du använde innan du bläddrade igenom de förinställda valen.

5. Dina ändringar sparas automatiskt. När du är färdig klickar du på Förhandsgranska för att se resultatet och om du vill kan du köpa en ny domän eller använda en annan av dina domäner.
  6. När du är redo att publicera ändringarna klickar du på Publicera webbplats (mobiltelefon) eller Publicera (dator/surfplatta).