|  Start
Hjälp

GoDaddy Hjälp

Boop pip bopp… beräknar… beräknar… initierar sekvens 42…
Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Vad händer när jag fyller i Merchant Account-kontot?

När du har slutfört onlineapplikationen kommer leverantören av säljarkontot att kontakta dig, antingen per telefon eller e-post, inom 72 arbetstimmar. Den information du får kan vara en begäran om ytterligare information och / eller ett beslut om din ansökan.

Förväntad godkännande och distributionstid för ditt säljarkonto:

  • Standard / USA-handelskonto: 5 dagar
  • Specialsäljarkonto: 5 dagar
  • Internationellt handelskonto: 4 veckor

Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.