Vad gör jag när jag har köpt mitt säljarkonto?

När du har köpt ett säljarkonto måste du fylla i onlineapplikationen via säljarkontoleverantören för att kvalificera dig för säljarkontot:
  1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Klicka på Säljarkonton .
  3. I listan Applikationsnamn klickar du på hyperlänken för att värdtjänta ditt konto hos oss eller vara värd för ditt konto hos en tredje part.
  4. Fyll i ansökan online.

Kontakta din Merchant Account-leverantör direkt om du har några frågor angående ansökan eller status för din ansökan.

First Data ™: (855) 853-8333 (För Standard Merchant-konton köpt efter 1 oktober 2012).
Chase Paymentech & reg ;: (800) 453-3282 (För Standard Merchant-konton köpt före 1 oktober 2012).