|  Start
Hjälp

GoDaddy Hjälp

Boop pip bopp… beräknar… beräknar… initierar sekvens 42…
Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Vad behöver jag använda för ett säljarkonto?

Du behöver följande information för att ansöka om ett säljarkonto:

  • Personnummer, körkortnummer och kontaktuppgifter till företagets befattningshavare.
  • Bankkonton och dirigeringsnumren för det checkkonto som används för ditt företag.
  • Information om ditt företag, inklusive skatte-ID eller personnummer och platsinformation.

Observera att ytterligare information kan krävas.


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.