Vad är WebHost Manager (WHM)?

cPanels WebHost Manager (WHM) är ett webbprogram som ger administrativ kontroll över din virtuella privata server (VPS) eller dedikerade server. Du använder WHM med cPanel för att skapa enskilda konton, lägga till domäner, hantera värdfunktioner och utföra grundläggande underhåll. Slutanvändare kan styra allt från att lägga till eller ta bort e-postkonton till att administrera MySQL-databaser.

För mer information om cPanel och WHM, besök cPanels webbplats på http://www.cpanel.net .