URL-uppdateringstjänst

Om du har en etablerad webbplats som använder en databas (CMS) kan det bli nödvändigt att uppdatera alla instanser av en "gammal" URL till en "ny" URL i databasen. Detta kan inträffa om du länkar till andra webbplatser och webbadresserna ändras. Om det gör dig orolig att uppdatera din databas kan du låta GoDaddys experttjänster göra det åt dig. Vi uppdaterar webbadresserna i din databas för att se till att din webbplats länkar till rätt platser.

OBS! Om du vill veta mer om det här tjänsten ringer du (480) 463-8824 .

GoDaddy-experttjänster

Mer information om de tjänster GoDaddy erbjuder finns iMenyn Experttjänster .