Uppgradera mitt domänskyddspaket

Uppgradera ditt domänskyddspaket och höj säkerheten för ditt domännamn. Det finns olika skyddspaket tillgängliga så du kan välja det alternativ som passar dig bäst.

1. Logga in på GoDaddys Domänkontrollcenter. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Markera kryssrutan bredvid den eller de domäner du vill uppgradera. Du kan också markera bockikonen och Välja alla.
  3. Välj Ägarskap och sedan Uppgradera sekretesskydd.
    uppgradera domänskydd
  4. Gå igenom de olika tillgängliga uppgraderingsalternativen och välj det paket du föredrar.
  5. Välj Bekräftaoch gå till kassan.

Det kan ta 24–48 timmar innan den uppdaterade kontaktinformationen visas i GoDaddys WHOIS-databas.

Relaterat steg

Mer information

• Vissa domännamn, som ccTLD:er, kan ha specialkrav för domänskydd.