Ring oss
Telefonnummer och tider
Hjälpcenter

Utforska våra hjälpresurser online

Domäner Hjälp

Uppgradera mitt domänskydd

Uppgradera ditt domänskydd och öka säkerheten för din domän. Alla domäner som är registrerade hos GoDaddy har sin domänkontaktinformation automatiskt ersatt med proxyinformation via vår sekretessleverantör, Domains By Proxy & reg ;. Dessa proxy-uppgifter skickas till registret och visas i GoDaddy WHOIS-katalogen .

1. Logga in på GoDaddys Domänkontrollcenter. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Markera kryssrutan bredvid den eller de domäner du vill uppgradera. Du kan också markera bockikonen och Välja alla.
  3. Välj Ägarskap > Uppgradera domänskydd .
    uppgradera domänskydd
  4. Gå igenom de olika tillgängliga uppgraderingsalternativen och välj det paket du föredrar.
  5. Välj Bekräftaoch gå till kassan.

Det kan ta upp till 90 minuter innan ändringarna börjar gälla.

Relaterade steg

• Alla domäner som är registrerade hos GoDaddy har också en privat, unik e-postadress som används när andra vill kontakta domäninnehavaren. Du kan ställa in den här e-postadressen så att den vidarebefordrar meddelanden till det e-postkonto du föredrar.
  • Granska din kontaktinformation för domänen för att se till att dina uppgifter är korrekta och uppdaterade.