|  Start
Hjälp

Microsoft 365 från GoDaddy Hjälp

Boop pip bopp… beräknar… beräknar… initierar sekvens 42…
Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Uppgradera min Microsoft 365-e-postplan

Uppgradera din e-postplan för att få ytterligare lagringsutrymme eller få tillgång till Microsoft 365 Suite.

Varning: Microsoft 365-planer kan inte nedgraderas när som helst.
  1. Logga in på E-post och Office-kontrollpanelen (använd ditt GoDaddy-användarnamn och -lösenord).
  2. Välj Alternativ bredvid e-postplanen du vill uppgradera.
  3. Klicka på Välj för den nivå du vill uppgradera till.
  4. När du är i kundvagnen väljer du Slutför köp.

Mer information


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.