Uppgradera min Microsoft 365-e-postplan

Uppgradera din e-postplan för att få ytterligare lagringsutrymme eller få tillgång till Microsoft 365 Suite.

Om din Microsoft 365-e-postplan är en del av ett paket med Websites + Marketing och en domän, kontakta GoDaddy-guider för hjälp.

1. Logga in på E-post och Office-kontrollpanelen (använd ditt GoDaddy-användarnamn och -lösenord).
  2. Välj Uppgradera bredvid en e-postanvändare.
  3. Välj den plan du vill uppgradera till. Kundvagnen öppnas.
  4. Välj Slutför köp . Kontot uppgraderas och vi skickar ett kvitto till dig via e-post.