Ring oss
Telefonnummer och tider
Hjälpcenter

Utforska våra hjälpresurser online

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Uppgradera min Gen 4 VPS-server

Om du konsekvent når resursbegränsningarna (CPU, minne eller diskutrymme) för ditt Gen 4 VPS-plan kan du uppgradera till en högre plan med ditt GoDaddy-konto.

OBS! När köpet för en uppgradering är klart är ändringarna permanenta och kan inte ångras. Nedgraderingar till planer med lägre resurstilldelning är inte tillgängliga.
  1. Logga in på ditt GoDaddy produktsida .
  2. Välj Servrar på sidan Mina produkter .
  3. Välj Hantera bredvid den Gen 4 VPS du vill använda.
  4. I Gen 4 VPS-kontrollpanelen längst ned i avsnittet Användning väljer du Uppgradera server .
  5. Välj den plan du vill uppgradera till och välj sedan Köp .
  6. Slutför betalningen.
  7. I din Gen 4 VPS-kontrollpanel visas en popup-meny. Välj om du vill uppgradera nu eller uppgradera senare .
    OBS! Tänk på att det kan förekomma driftstopp under en uppgradering. Vi rekommenderar att du kör uppgraderingen när besöktrafiken är låg.

Om du väljer att uppgradera senare stängs popup-fönstret. När du är redo att utföra uppgraderingen väljer du Slutför uppgradering högst upp på din Gen 4 VPS-kontrollpanel.