GoDaddy Studio Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Uppdatera länkar på min Link in Bio

Uppdatera dina Link in Bio-länkar när som helst, så att din webbplats blir uppdaterad och aktuell. Lägg till eller ta bort länkar, uppdatera länktext och URL: er, ändra ordningslänkarna i och ändra bakgrundsfärgen på länktextrutorna eller hela länkens innehållsblock.

1. Logga in på din GoDaddy Studio-app.
  2. Tryck på Link in Bio längst ner på skärmen. Om du redan har en Link in Bio visas den här. Om inte, följ stegen för att skapa din Link in Bio .
  3. Tryck på Redigera .
  1. Tryck på länkarblocket. Den här skärmen visas:
    Alternativ för redigering av länkar
  2. (Valfritt) Om du tar bort länkblocken tas det omedelbart bort. Ångra detta genom att trycka påÅngra borttagning Ångra längst upp på skärmen. När du har publicerat din Link in Bio eller avslutat redigeringen kan du inte lägga till ett borttaget länkar kvar. Om du är säker på att du vill ta bort länkblocken trycker du på Ta bort länkar .
  3. Om du vill ändra länktext eller hur länkarna visas trycker du på Stil länkar . Du har nu några alternativ. Efter varje ändring trycker du påTryck på bockmarkeringen för att tillämpa ändringarna bock i det övre högra hörnet för att tillämpa den.
    • Uppdatera länkar: Skriv över texten i rutorna för att uppdatera länkens namn och URL. Rulla ner för att se och redigera fler länkar.
    • Lägg till länkar: Tryck påTryck på färghjulet för att välja en anpassad färg Lägg till för att lägga till en ny länk och fyll sedan i länkens namn och webbadress. Lägg till så många länkar du vill.
    • Ändra färg på teckensnitt och textruta: Tryck på Färg .
      Redigera färger för teckensnitt och textrutor
      I menyn som visas kan du ändra färg på länkrutorna genom att trycka på BAKGRUND . Ändra teckensnittsfärg genom att trycka på TEXT . Välj från färgpaletten eller tryck påTryck på färghjulet för att välja en anpassad färg färghjulet längst till höger för anpassade färger.
    • Ändra bakgrundsfärg för länkarna: Tryck på Bakgrund .
      Ändra länkar i bakgrunden
      Tryck på FÄRG i menyn som visas. Välj från färgpaletten eller tryck påTryck på färghjulet för att välja en anpassad färg färghjulet längst till höger för anpassade färger.
    • Ta bort länkar eller ändra länkordning: Tryck på Redigera .
      Ta bort eller ändra ordning på länkar

Ta bort en länk genom att trycka påTryck på Ta bort för att ta bort en länk Ta bort och bekräfta sedan genom att trycka på Ta bort .

Flytta en länk till en ny position genom att trycka på och hålla nedTryck på Välj för att flytta en länk Välj och dra sedan lagret uppåt eller nedåt.

Tryck på nedåtpilen i det övre vänstra hörnet för att återgå till skärmen Länkar .
      Ändra länkar i bakgrunden

1. Tryck på länkarblocket. Den här skärmen visas:
    Länkredigeringsalternativ i Android
  2. (Valfritt) Om du tar bort länkblocken tas det omedelbart bort. Ångra detta genom att trycka påÅngra borttagning Ångra längst upp på skärmen. När du har publicerat din Link in Bio eller avslutat redigeringen kan du inte lägga till ett borttaget länkar kvar. Om du är säker på att du vill ta bort länkblocken trycker du på Ta bort länkar .
  3. Om du vill ändra länktext eller hur länkarna visas trycker du på Stil länkar . Du har nu några alternativ. Efter varje ändring trycker du påTryck på bockmarkeringen för att tillämpa ändringarna bock i det övre högra hörnet för att tillämpa den.
    • Uppdatera länkar: Skriv över texten i rutorna för att uppdatera länkens namn och URL. Rulla ner för att se och redigera fler länkar.
    • Lägg till länkar: Tryck påTryck på färghjulet för att välja en anpassad färg Lägg till för att lägga till en ny länk och fyll sedan i länkens namn och webbadress. Lägg till så många länkar du vill.
    • Ändra färg på teckensnitt och textruta: Tryck på Färg .
      Redigera färger på teckensnitt och textrutor i Android
      I menyn som visas kan du ändra färg på länkrutorna genom att trycka på BAKGRUND . Ändra teckensnittsfärg genom att trycka på TEXT . Välj från färgpaletten eller tryck påTryck på färghjulet för att välja en anpassad färg färghjulet längst till höger för anpassade färger.
    • Ändra bakgrundsfärg för länkarna: Tryck på Bakgrund .
      Ändra länkar i bakgrunden i Android
      Tryck på FÄRG i menyn som visas. Välj från färgpaletten eller tryck påTryck på färghjulet för att välja en anpassad färg färghjulet längst till höger för anpassade färger.
    • Ta bort länkar eller ändra länkordning: Tryck på Redigera för att ta bort länkar eller ändra i vilken ordning de visas.
      Ta bort eller ändra ordning på länkar i Android

Ta bort en länk genom att trycka påTryck på Ta bort för att ta bort en länk Ta bort och bekräfta sedan genom att trycka på Ta bort .

Flytta en länk till en ny position genom att trycka på och hålla nedTryck på Välj för att flytta en länk Välj och dra sedan lagret uppåt eller nedåt.

Tryck på X i det övre vänstra hörnet för att gå tillbaka till skärmen Länkar .
      Ändra länkar i bakgrunden i Android

1. När du är nöjd med ändringarna trycker du påTryck på Publicera för att tillämpa alla dina ändringar på din webbplats Publicera i övre högra hörnet. Din uppdaterade webbplats visas omedelbart.