Hanterad WordPress Hjälp

Uppgradera ditt Managed WordPress-paket

Managed WordPress-paket erbjuder olika antal webbplatser och antal besökare per månad. Istället för att köpa fler konton kan du uppgradera ditt konto så att du kan hantera fler besökare varje månad eller lägga till fler webbplatser.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Gå till sidan Mina produkter och välj Hantera alla bredvid Managed WordPress.
  3. För den webbplats du vill uppgradera väljer du Inställningar från Menyikon menyn.

Välj Inställningar
  4. Leta upp Paketinformation och markera Uppgradera.
    Under Paketinformation väljer du Uppgradera
  5. Granska de paket som är tillgängliga och välj Till kassan för de som passar dina behov.
  6. Slutför köpet av uppgraderingen.