Uppgradera min Microsoft 365-e-postplan

Uppgradera din e-postplan för att få ytterligare lagringsutrymme eller få tillgång till Microsoft 365 Suite.

Om din Microsoft 365-e-postplan är en del av ett paket med Websites + Marketing och en domän, våra GoDaddy-guider är här för att hjälpa dig.

Varning: Microsoft 365-planer kan inte nedgraderas.
  1. Logga in på E-post och Office-kontrollpanelen (använd ditt GoDaddy-användarnamn och -lösenord).
  2. Välj Alternativ bredvid e-postanvändaren du vill uppgradera.
  3. Klicka på Välj för den plan du vill uppgradera till.
  4. När du är i kundvagnen väljer du Slutför köp .