Gen 3 VPS och dedikerade servrar Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Tjänst för revision av webbplatsbehörigheter

Innehållshanteringssystem, bloggar och kontaktformulär är beroende av exakta fil- och mappbehörigheter. Om din webbplats inte fungerar som den ska eller om du har problem med filbehörigheter eller mappbehörigheter kan det vara dags för en behörighetsgranskning. Felaktiga behörigheter kan hindra webbplatsfunktionaliteten och eventuellt öppna din webbplats för en angripare. Vårt expertteam kan utföra en behörighetsgranskning på din webbplats och arbeta tillsammans med dig för att tillämpa rätt inställningar så att din webbplats fungerar som den ska.

OBS! Om du vill veta mer om det här tjänsten ringer du (480) 463-8824 .

GoDaddy-experttjänster

Mer information om de tjänster GoDaddy erbjuder finns iMenyn Experttjänster .