Ta bort FTP-användare från mitt Linux-värdtjänstkonto

Använd cPanels funktion för FTP-konton för att ta bort oönskade FTP-användare från ditt Linux-värdtjänstkonto.

OBS! Du kan inte ta bort särskilda FTP-konton, till exempel kontot för webbplatsägaren.

1. Gå till din GoDaddy produktsida.
  2. Klicka på Hantera under Värdtjänster bredvid det Linux-värdtjänstkonto du vill använda.
    klicka på hantera
  3. Välj FTP-hanteraren i det övre vänstra hörnet av kontots kontrollpanel .
    välj ftp-hanterare
  4. I delen cPanel FTP-konton klickar du på Ta bort bredvid det konto du vill ta bort. Bekräftelsemeddelandet visar FTP-inloggningen för det användarkontot och sökvägen till användarens hemkatalog.
  5. (Valfritt) Välj Ta bort användarens hemkatalog för att ta bort användarens hemkatalog och alla filer i den.

Varning: Om den här FTP-användarens hemkatalog mappas till mappen public_html, raderas innehållet på webbplatsen om du väljer det här alternativet.

6. Klicka på Ta bort . FTP-användarkontot (och användarens hemkatalog om du valde det) tas bort.