Starta om min inkommande domänöverföring

Starta om domänöverföringen efter att du har löst problem med din nuvarande registrator, t.ex. att låsa upp domänen eller om överföringen nekades tidigare. Kolla in vår guide för överföringsstatus för mer information om olika statuser som kan kräva en omstart.

1. Logga in på överföringssidan för GoDaddy. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Välj Överföringar in och sedan fliken Starta om överföring . Sök efter en specifik domän i sökfältet ovanför din domänlista.
    välj starta om överföringsfliken
  3. Markera kryssrutan bredvid de domänöverföringar du startar om. Eller markera kryssrutan bredvid Domän och välj sedan Välj alla .
  4. Välj Starta om överföring ovanför din domänlista.
    välj starta omstartknappen

Du får bekräftelse på att överföringen har startats om. Domänöverföringar tar vanligtvis 5 till 7 dagar att genomföra.