Starta om överföringen av min domän till GoDaddy

Om något går fel vid överföringen av din domän till oss visas det i statusen på sidan Inkommande överföringar i Domänhanteraren. När du har löst problemet behöver du gå till sidan Inkommande överföringar igen och starta om överföringen.

När du har felsökt problemet kan du starta om domänöverföringen.

OBS! Överföringar är aktiva tills de slutförs eller går ut (30 dagar från köpedatum för överföringen).

1. Logga in på din Mina Produkter-sida.
  2. Klicka på fliken Mina produkter om du inte kommer dit direkt:
  3. Fliken Mina produkter

4. Klicka på Hantera alla:
  5. Hantera alla

6. Välj Inkommande överföringar på menyn Domäner:

Kontrollera status för inkommande överföring

7. Om det finns ett problem med din överföring ser du ett meddelande om det på sidan Inkommande överföringar:
  8. Sidan Inkommande överföringar

9. När du har löst problemet behöver du gå till sidan Inkommande överföringar igen, där du kan klicka på Starta om överföring.

OBS! Om överföringen inte finns på listan (t.ex. om den har gått ut) eller om knappen Starta om överföring inte visas kan du kontakta vår supportavdelning för att få hjälp.

10. Klicka på OK. Detta återstartar överföringen.

OBS! Vid överföring av .au-domännamn skickar vi den nödvändiga överföringsbekräftelsen via e-post till registrerarens e-postadress.

När du startar om en överföring måste du godkänna den. Mer information finns i Överför min domän till GoDaddy.