Starta om min inkommande domänöverföring

Om det uppstår ett fel med din inkommande domänöverföring till oss visas det som en status på sidan Överföringar i din Domänhanterare. När du har felsökt felet kan du starta om domännamnsöverföringen.

1. Logga in på GoDaddy Domänkontrollcenter. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Gå till menyn Domäner och markera Överföringar:
    välj överföringar från domänmenyn
  3. Under Väntande överföringar på väg väljer Köpta.
    överföringar in eller ut
  4. Markera kryssrutan bredvid den eller de domäner du vill granska. Eller klicka på bockikonen och Välj alla
  5. Välj Starta om överföring .
  6. Välj Ja, starta om överföring .

En avisering visas om överföringen har startat om att inkommande domänöverföring har startats om för bearbetning.