Starta om min Generation 4-server

Om du inte kan starta om servern manuellt kan du göra det via värdtjänstkontot enligt nedan.

  1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Klicka på Servrar på sidan Mina produkter och sedan på Hantera bredvid den server som du vill starta om.
  3. Klicka på ikonen med tre punkter bredvid Starta WHM och välj Starta om server.

Mer information


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.