Gen 4 VPS och dedikerade servrar Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Starta om min Gen 4 VPS

Om du inte kan starta om din Generation 4 VPS manuellt kan du starta om den från ditt värdkonto på följande sätt.

OBS! Om du försöker starta om en Generation 4 Dedikerad server är stegen lite annorlunda .

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. I Mina produkter sidan klickar Servrar och bredvid Generation 4 VPS du vill starta, klicka på Hantera.
  3. Klicka på Serveråtgärder längst upp till höger på sidan och välj Starta om server .

klicka på starta om servern