Gen 4 VPS och dedikerade servrar Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Starta om min Gen 4-dedikerade server

Om du inte kan starta om din Generation 4 Dedicated Server via SSH kan du starta om den från ditt värdkonto. Att starta om en dedikerad server innebär en fullständig strömförbrukning, så se till att spara alla sparade filer innan du fortsätter .

OBS! Den här artikeln gäller endast Generation 4 dedikerade servrar. Stegen är annorlunda om du försöker starta om en Generation 4 VPS .

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto. (Behöver du hjälp med att logga in?)
  2. I Mina produkter sidan klickar Servrar, och bredvid Generation 4 dedikerad server du vill starta, klicka på Hantera.
  3. Klicka på Serveråtgärder > Strömcykel längst upp till höger på sidan.

klicka på avstängningscykel
  4. Klicka på Begär energicykel . Strömcykeln börjar och kan ta några minuter. När det är klart läggs cykeln till i listan Historik för servern.