Ställa in betalningar för Online-möten med Square eller PayPal

Funktionen Online-möten kräver inte att kunder betalar för tjänster i förskott. Du kan dock göra detta när som helst genom att ansluta Online-möten till något av de tillgängliga betalningssystemen. Om du inte har aktiverat Online-möten, se Lägg till ett avsnitt för Online-möten först.

OBS! Den här funktionen är endast tillgänglig för kunder med Företag – Plus eller eCommerce i USA, Storbritannien, Kanada och Australien. Kunder i de här länderna kan när som helst uppgradera sina planer.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna din produkt. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Klicka på Redigera/Redigera webbplats.
  3. Klicka på Öppna på panelen Möten.
    klicka på Öppna på panelen Möten
  4. Klicka på Inställningar i fältet längst upp och välj Betalningar.
    klicka på betalningar på menyn
  5. Välj ett betalningsalternativ:
    • Välj Require full payment when booking online (kräv full betalning vid bokning online) eller Require deposit when booking online (kräv deposition vid bokning online) och ange ett depositionsbelopp. Klicka sedan på Spara. När bekräftelsen Klart visas klickar du på Anslut för den betalningsmetod som du vill lägga till.
    • Välj Pay in person or send an invoice (betala personligen eller skicka faktura). När bekräftelsen Klart visas klickar du på Webbplats i det övre fältet för att gå tillbaka till din webbplats huvudfönster.
      Fönstret Payment settings (betalningsinställningar)
  6. Logga in om du redan har ett Square- eller PayPal-konto. Följ i annat fall anvisningarna på skärmen för att skapa ett konto för en av eller båda betalningsmetoderna.
    Logga in i Square
    Logga in i PayPal
  7. När fönstret Payment settings (betalningsinställningar) visas på nytt kan du ta lägga till en ny betalningsmetod.
  8. När du är klar klickar du på Publicera webbplatsen så att du kan börja ta emot betalningar från de betalningstjänster du lagt till.