Ställ in vidarebefordran av e-post för sekretessbelagda domäner

Med privat registrering skapas en unik e-postadress för varje domän och du kan välja hur du vill ta emot dina e-postmeddelanden.

OBS! Som standard filtrerar privat registrering bort skräppost och vidarebefordrar e-postmeddelanden till den e-postadress som du anger på sidan Kundinformation.

Du verkar inte vara inloggad. Om du loggar in ovanför (under Textikon) går det fortare.

1. Gå till sidan Domäninställningar.
  2. Gå till sidan Domäninställningar och klicka på Redigera bredvid Vidarebefordran av sekretessbelagd e-post under Kontaktinformation.
  3. Du ser följande alternativ:
    • Vidarebefordra all e-post till denna e-postadress – Alla e-postmeddelanden vidarebefordras till e-postadressen på sidan Kundinformation.
    • Filtrera för skräppost och vidarebefordra till denna e-postadress – Skräppost filtreras bort och resten av e-postmeddelandena vidarebefordras till e-postadressen på sidan Kundinformation.
    • Vidarebefordra ingen e-post – Inga e-postmeddelanden vidarebefordras till dig.
  4. Välj det alternativ som passar dig bäst och klicka på Spara.