Ställ in vidarebefordran av e-post för domäner med sekretesskydd

När sekretesskydd är aktiverat på din domän skapar vi en privat, unik e-postadress. Du kan konfigurera den här e-postadressen så att den vidarebefordrar meddelanden till önskat e-postkonto. Ändra dina inställningar för att välja hur du vill ta emot dina e-postmeddelanden eller inaktivera vidarebefordran av e-post helt.

1. Logga in på GoDaddy Domänkontrollcenter. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Välj ditt domännamn genom att klicka på den för att komma till sidan Domäninställningar.
  3. Rulla ner till avsnittet för sekretessinställningar .
  4. Välj Redigera bredvid Vidarebefordran av sekretess.
  5. Välj inställningar för vidarebefordran av e-post och ange sedan din e-postadress i det tillgängliga fältet.
  6. Välj Spara för att bekräfta dina ändringar.

Relaterat steg

• Svara på ett vidarebefordrat meddelande genom att skriva ett nytt e-postmeddelande till avsändarens e-postadress, vilket finns i ämnesraden i det vidarebefordrade e-postmeddelandet. Om du skickar ett nytt e-postmeddelande utsätter du gärna din personliga e-postadress för mottagaren.