Ställ in fil- eller katalogbehörigheter för mitt Linux-värdtjänstkonto

Använd cPanel-filhanteraren för att ange olika behörigheter för varje fil och katalog i ditt Linux-värdtjänstkonto. På det här sättet kan du kontrollera vem som har åtkomst till dina filer och vilka åtgärder de kan utföra för filer i de katalogerna. Mer information finns iLinux-definitioner för behörigheter .

1. Gå till din GoDaddy produktsida.
  2. Under Värdtjänster för webbhotell intill det Linux-värdtjänstkonto du vill använda, väljer du Hantera.
    klicka på hantera
  3. Välj Filhanterare i det övre vänstra hörnet av kontots kontrollpanel .
    välj filhanteraren
  4. I cPanel-filhanteraren navigerar du till filen eller katalogen vars behörigheter du vill ändra och väljer sedan Behörigheter .
  5. Gör ändringar efter behov och välj sedan Ändra behörigheter .